3 sonuç gösteriliyor

BASSO

KULLANIM TABLOSU
ÜRÜNLER DOZAJ UYGULAMA DÖNEMİ
Narenciye 100-140 cc/ağaç Göz oluşumundan önce ve tüm üretim dönemi boyunca 4-8 uygulama
Meyve Ağaçları 100-160 cc/ağaç Göz oluşumundan önce ve tüm üretim dönemi boyunca 4-8 uygulama
Çilek, Kesme çiçek, Sera ürünleri 400-500 cc/da Tüm üretim dönemi boyunca 4-5 uygulama
Zeytin 110-120 cc/ağaç Göz oluşumundan önce ve sonra 4-5 uygulama
Sofralık Üzüm 1-2 lt/da Tüm üretim dönemi boyunca 4-8 uygulama
Endüstriyel Bitkiler 1-2 lt/da Ekim dikimden önce ve sonra 4-5 uygulama
Yaprak Uygulaması ile 100-200 cc/100 lt su  
Taban uygulaması: Vejetatif gelişim döneminden olgunlaşma dönemine kadar 1-2 Lt./Da. 3-4 uygulama

HMFERT

Garanti Edilen İçerik  
Organik Madde %40
Organik karbon %18
Toplam Azot (N) %1
Organik Azot (N) %1
Toplam Potasyum (K2O) %2
pH 3-5
Yoğunluk 1.2
Ambalaj tipi 1L 5L 20L