BASSO

KULLANIM TABLOSU
ÜRÜNLER DOZAJ UYGULAMA DÖNEMİ
Narenciye 100-140 cc/ağaç Göz oluşumundan önce ve tüm üretim dönemi boyunca 4-8 uygulama
Meyve Ağaçları 100-160 cc/ağaç Göz oluşumundan önce ve tüm üretim dönemi boyunca 4-8 uygulama
Çilek, Kesme çiçek, Sera ürünleri 400-500 cc/da Tüm üretim dönemi boyunca 4-5 uygulama
Zeytin 110-120 cc/ağaç Göz oluşumundan önce ve sonra 4-5 uygulama
Sofralık Üzüm 1-2 lt/da Tüm üretim dönemi boyunca 4-8 uygulama
Endüstriyel Bitkiler 1-2 lt/da Ekim dikimden önce ve sonra 4-5 uygulama
Yaprak Uygulaması ile 100-200 cc/100 lt su  
Taban uygulaması: Vejetatif gelişim döneminden olgunlaşma dönemine kadar 1-2 Lt./Da. 3-4 uygulama
Category: Tag:

Açıklama

BASSO özel olarak seçilmiş bitkilerden elden edilen organik maddelerle formüle edilen bir üründür. Olumsuz koşullarda bitkilerin yeşil aksamında ve meyveler üzerindeki gelişimi optimum koşullarda teşvik eder. Basso bitkilerin tüm besin ihtiyaçlarını karşılayan bitkisel özlerin konsantrasyonundan sağlanan organik maddeler bakımından oldukça zengindir. Aynı zamanda bitkisel gelişim, azot, potasyum, özel kimyasallar, vitaminler, proteinler, betainler ve aminoasitler gibi doğal katkılı biostimulantlar tarafından desteklenir. Basso azotun hızlı emiliminin gerektiği, maksimum vejetatif gelişimin devam ettiği, hastalıklara direnç sağlamak amacıyla, don ve dolu zararlarından koruma amacıyla kullanılabilir. Basso’nun temel etkisi; yoğun olarak bitkisel üretim yapılan topraklarda meydana gelen organik madde eksikliğini gidererek toprak yapısını düzeltmek olduğundan toprağa uygulanmalıdır. Toprak yapısını ve içeriğini geliştirmek suretiyle kök gelişimini sağlayarak, mikrobiyal döngüyü teşvik ederek ve besin emilimini arttırarak bitki metabolizması üzerinde maksimum etki sağlar.

 

KULLANIM TABLOSU

ÜRÜNLER DOZAJ UYGULAMA DÖNEMİ
Narenciye 100-140 cc/ağaç Göz oluşumundan önce ve tüm üretim dönemi boyunca 4-8 uygulama
Meyve Ağaçları 100-160 cc/ağaç Göz oluşumundan önce ve tüm üretim dönemi boyunca 4-8 uygulama
Çilek, Kesme çiçek, Sera ürünleri 400-500 cc/da Tüm üretim dönemi boyunca 4-5 uygulama
Zeytin 110-120 cc/ağaç Göz oluşumundan önce ve sonra 4-5 uygulama
Sofralık Üzüm 1-2 lt/da Tüm üretim dönemi boyunca 4-8 uygulama
Endüstriyel Bitkiler 1-2 lt/da Ekim dikimden önce ve sonra 4-5 uygulama
Yaprak Uygulaması ile 100-200 cc/100 lt su
Taban uygulaması: Vejetatif gelişim döneminden olgunlaşma dönemine kadar 1-2 Lt./Da. 3-4 uygulama