PERLA CU

GARANTİ EDİLEN İÇERİK W/W
Suda Çözünür Bakır (Cu) %6
Category: Tag:

Açıklama

Perla Cu, bakır bazlı amino asit glutomat şelatlı, yaprak ve kök tarafından etkin alınabilme özelliği ile karakterize bir üründür. Kaliteli bir bakır kaynağı, bakır eksikliğinin giderilmesi ve düzeltilmesinde kullanılır. Alternaria, Monilia, Repilo, Botritis gibi dikkate değer mantari ve bakteriyel hastalıkların giderilmesinde kullanılır. Mantarların gelişim döneminde meydana gelen metabolik prosesi inaktive ederek mantar sporlarının çimlenmesini engeller ve algasit etki göstererek bitki gelişimi ve hastalık faktörlerini kontrol altına almış olur.

 

KULLANIM TABLOSU
ÜRÜNLER DOZAJ (YAPRAKTAN) UYGULAMA DÖNEMİ
Açık tarla sebzeleri 150-200 cc/100Lt. Her türlü ürün grubunda köklenme döneminden hasada kadar 3-4 uygulama yapılması tavsiye edilir.
Sera sebzeleri 100-200 cc/100Lt.
Narenciye, meyve ağaçları 150-200 cc/100Lt.
Endüstriyel ürünler, buğday, pamuk, mısır, patates, ayçiçeği 200-250 cc/100Lt.
Bağ, kavun, karpuz, çilek 150-200 cc/100Lt.
Süs bitkileri, kesme çiçekler 100-150 cc/100Lt.
Taban uygulaması: Çiçeklenmeden sonra hasat dönemine kadar 0,5-1 Lt./Da. 1-3 uygulama