16 sonuç gösteriliyor

PERLA PHOS

GARANTİ EDİLEN İÇERİK W/W
Suda çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) %30
Suda çözünür Potasyum Oksit (K2O) %20

PERLA START 5-25-0+5Zn

GARANTİ EDİLEN İÇERİK W/W
Toplam Azot (N) %5
Amonyak Azotu %2,5
Nitrat Azotu (N) %2,5
Suda çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) %25
Suda Çözünür Çinko (Zn) %5

PERLA NP ZN 3-17-0+5Zn

GARANTİ EDİLEN İÇERİK W/W
Toplam Azot (N) %3
Üre Azotu %3
Suda çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) %17
Suda Çözünür Çinko (Zn) %5

PERLA CAL Plus

GARANTİ EDİLEN İÇERİK W/W
Toplam Azot (N) %8
Nitrat Azotu %8
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) %15
Suda Çözünür Bor (B) %0,2

PERLA MN ZN

GARANTİ EDİLEN İÇERİK W/W
Suda Çözünür Mangan (Mn) %1
Suda Çözünür Çinko (Zn) %2

KATON PLUS

KULLANIM TABLOSU
ÜRÜNLER DOZAJ (YAPRAKTAN) UYGULAMA DÖNEMİ
Açık tarla sebzeleri 200-250 cc/100Lt. Her türlü ürün grubunda meyve tutum döneminden hasada kadar 3-4 uygulama yapılması tavsiye edilir.

Pamukta koza döneminde 1 veya 2 uygulama yapılması önerilir.

Sera sebzeleri 200-250 cc/100Lt.
Narenciye, meyve ağaçları 250-300 cc/100Lt.
Endüstriyel ürünler, buğday, pamuk, mısır, patates, ayçiçeği 200-250 cc/100Lt.
Bağ, kavun, karpuz, çilek 250-300 cc/100Lt.
Süs bitkileri, kesme çiçekler 150-200 cc/100Lt.
Taban uygulaması: Çiçeklenme öncesinden hasat dönemine kadar 1-1.5 Lt./Da. 1-3 uygulama

PERLA CU

GARANTİ EDİLEN İÇERİK W/W
Suda Çözünür Bakır (Cu) %6

PERLA FERRO

GARANTİ EDİLEN İÇERİK W/W
Suda Çözünür Demir (Fe) %6
EDDHA Şelatlı Demir (Fe) %6

SEQUIPLANT

GARANTİ EDİLEN İÇERİK W/W
Suda Çözünür Demir (Fe) %6
EDDHA Şelatlı Demir (Fe) %6

SEQUFERRO

GARANTİ EDİLEN İÇERİK W/W
Suda Çözünür Demir (Fe) %6
EDDHA Şelatlı Demir (Fe) %6

FERTILIREY COMBI

GARANTİ EDİLEN İÇERİĞİ W/W
Suda çözünür Çinko (Zn) %8
Suda çözünür Demir (Fe) %5
Suda çözünür Mangan (Mn) %3
Suda çözünür Bor (B) %1
Suda çözünür Bakır (Cu) %1
Suda çözünür Molibden (Mo) % 0,02

ARGENTA PLUS

GARANTİ EDİLEN İÇERİK W/W
Toplam Organik Madde %39
Organik Karbon %17
Organik Azot %2
Toplam Serbest Aminoasitler %3
pH 4-6

BASSO

KULLANIM TABLOSU
ÜRÜNLER DOZAJ UYGULAMA DÖNEMİ
Narenciye 100-140 cc/ağaç Göz oluşumundan önce ve tüm üretim dönemi boyunca 4-8 uygulama
Meyve Ağaçları 100-160 cc/ağaç Göz oluşumundan önce ve tüm üretim dönemi boyunca 4-8 uygulama
Çilek, Kesme çiçek, Sera ürünleri 400-500 cc/da Tüm üretim dönemi boyunca 4-5 uygulama
Zeytin 110-120 cc/ağaç Göz oluşumundan önce ve sonra 4-5 uygulama
Sofralık Üzüm 1-2 lt/da Tüm üretim dönemi boyunca 4-8 uygulama
Endüstriyel Bitkiler 1-2 lt/da Ekim dikimden önce ve sonra 4-5 uygulama
Yaprak Uygulaması ile 100-200 cc/100 lt su  
Taban uygulaması: Vejetatif gelişim döneminden olgunlaşma dönemine kadar 1-2 Lt./Da. 3-4 uygulama

PERLA SEAFEED

GARANTİ EDİLEN İÇERİK W/W
Toplam Organik Madde %5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) %2,5
Alginik Asit %3
EC (dS/m) 9,05
pH 3-5