KATON PLUS

KULLANIM TABLOSU
ÜRÜNLER DOZAJ (YAPRAKTAN) UYGULAMA DÖNEMİ
Açık tarla sebzeleri 200-250 cc/100Lt. Her türlü ürün grubunda meyve tutum döneminden hasada kadar 3-4 uygulama yapılması tavsiye edilir.

Pamukta koza döneminde 1 veya 2 uygulama yapılması önerilir.

Sera sebzeleri 200-250 cc/100Lt.
Narenciye, meyve ağaçları 250-300 cc/100Lt.
Endüstriyel ürünler, buğday, pamuk, mısır, patates, ayçiçeği 200-250 cc/100Lt.
Bağ, kavun, karpuz, çilek 250-300 cc/100Lt.
Süs bitkileri, kesme çiçekler 150-200 cc/100Lt.
Taban uygulaması: Çiçeklenme öncesinden hasat dönemine kadar 1-1.5 Lt./Da. 1-3 uygulama
Category: Tag:

Açıklama

Katon Plus, bitki içinde potasyumun aktivitesini gerçekleştirmesini sağlarken, bitki içinde hareketli ve kolay alınabilir formuyla eşsiz bir potasyum kaynağıdır. Katon Plus, özellikle meyve kalitesini, şeker miktarını, renklenmeyi, olgunluğu, sıklığı ve raf ömrünü arttırır. Bitki tarafından potasyum alımının güç olduğu stres koşullarında (ekstrem iklim koşulları, tuzluluk, kuraklık vb.) ve mikroorganizmalar tarafından meydana gelebilecek hasarlara karşı bitkinin doğal savunma mekanizmasını güçlendirmek için Katon Plus kullanımı önerilir. Potasyum bitkide olgunlaşmayı sağlayan enzimatik reaksiyonun başlamasından direkt olarak sorumludur. Ürün kükürt içermemektedir.

 

KULLANIM TABLOSU

ÜRÜNLER DOZAJ (YAPRAKTAN) UYGULAMA DÖNEMİ
Açık tarla sebzeleri 200-250 cc/100Lt. Her türlü ürün grubunda meyve tutum döneminden hasada kadar 3-4 uygulama yapılması tavsiye edilir.

Pamukta koza döneminde 1 veya 2 uygulama yapılması önerilir.

Sera sebzeleri 200-250 cc/100Lt.
Narenciye, meyve ağaçları 250-300 cc/100Lt.
Endüstriyel ürünler, buğday, pamuk, mısır, patates, ayçiçeği 200-250 cc/100Lt.
Bağ, kavun, karpuz, çilek 250-300 cc/100Lt.
Süs bitkileri, kesme çiçekler 150-200 cc/100Lt.
Taban uygulaması: Çiçeklenme öncesinden hasat dönemine kadar 1-1.5 Lt./Da. 1-3 uygulama