Açıklama
CALPOT N-Power, Organik madde, lignin yapıları, humik ve fulvik asit içeriği ile tasarlanmış bir üründür. Meyve tutumundan hasata kadar kullanımı meyve büyümesine, rengine, şeker oranına ve kalitesine yüksek oranda etki eder. Meyvelerdeki şekil bozukluklarını ortadan kaldırır. İçeriğindeki Kalsiyum desteği ile meyve kabuğunun standart oluşumuna ve meyvelerin dayanımına yardımcı olur. Özellikle sebzelerde kabuk deformasyonlarını, çıtırlaşmayı ve çiçek burnu çürüklüğünü engeller. Gerekli görüldüğü yerlerde sık uygulamaya uygundur. Herhangi bir yakıcılığı yoktur.
Kültür | Uygulama | Yapraktan | Damlamadan |
Sebzeler (domates, biber, patlıcan, hıyar, kavun, karpuz, çilek, soğan, lahana vb.) | Dikimden hemen sonra çiçeklenme öncesi olgunlaşma döneminde | 200-250gr/100 lt su | 2-3 kg/da |
Çilek, Muz, Karpuz, Üzüm | Dikimden hemen sonra çiçeklenme öncesi olgunlaşma döneminde | 200-250gr/100 lt su | 2-3 kg/da |
Elma, Nar, Kiraz, Narenciye, Kayısı vs | Dikimden hemen sonra çiçeklenme öncesi olgunlaşma döneminde | 300-400gr/100 lt su | 0,1-0,2 Kg/Ağaç |
Şekerpancarı, Ayçiçeği, Yer Fıstığı, Kimyon | Çiçeklenme öncesi ve sonrası hasattan 30 gün önce | 150 gr/100 lt su | 2-3 kg/da |
Kesme Çiçekler | Gelişme başlangıcında 15 gün arayla 2 uygulama yapılır | 150-200gr/100 lt su | 2-3 kg/da |
Tahıllar (Arpa, Buğday, Çeltik) | Kardeşlenme öncesi ve sonrası 2-3 kez kullanılabilir | 100-150gr/100 lt su | 1-2 kg/da |
Mısır, Pamuk, Mercimek, Antep Fıstığı | Sapa Kalkma ve 3 yaprak dönemi | 100-250gr/100 lt su | 0,1 kg/da |