Açıklama
POTACAL Power, yüksek potasyum içerikli ve organik madde ihtiva eden bir üründür. İçerdiği potasyum sayesinde meyve olgunlaşmasını en hızlı şekilde tamamlar. İçeriğindeki kalsiyum sayesinde meyve uç çürüklüğüne karşı fayda sağlar. Meyve tutumundan hasata kadar kullanımı meyve büyümesine, rengine, şeker oranına ve kalitesine yüksek oranda etki eder. Meyvelerdeki şekil bozukluklarını ortadan kaldırır. İçeriğindeki kalsiyum desteği ile meyve kabuğunun standart oluşumunu ve meyvelerin dayanımına yardımcı olur. Özellikle sebzelerde kabuk deformasyonlarını, çıtırlaşmayı ve çiçek burnu çürüklüğünü engeller. Meyvenin raf ömrünü uzatır ve en kaliteli şekilde son tüketiciye ulaşmasını sağlar. Gerekli görüldüğü yerlerde sık uygulamaya uygundur. Herhangi bir yakıcılığı yoktur.
Kültür | Uygulama | Yapraktan | Damlamadan |
Sera Bitkileri (domates, biber, patlıcan, hıyar vb.) | Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama | 250-300gr/100 lt su | 1-1,5 kg/da |
Açık Sebzeler (Domates, Biber, Hıyar vb.) | Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama | 150-200gr/100 lt su | |
Soya, Yerfıstığı, Mısır, Fasülye, Bezelye vb. | Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama | 150-200gr/100 lt su | |
Çilek | Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama | 150-200gr/100 lt su | |
Mısır | 1.Uygulama tarakta
2.Uygulama yumrulamada |
150-200gr/100 lt su | |
Pamuk | Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama | 150-200gr/100 lt su | |
Kavun, Karpuz vb. | 2.çapadan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama | 200gr/100 lt su | |
Şeker Pancarı, Patates, Havuç vb. | Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama | 200gr/100 lt su | |
Meyve Ağaçları
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Kiraz, Ceviz vb. |
Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama | 200gr/100 lt su | |
Narenciye | Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama | 200gr/100 lt su | |
Zeytin | Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama | 200gr/100 lt su | |
Bağ | Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama | 200gr/100 lt su |