POTACAL POWER

Garanti Edilen İçerik  
Organik Madde %12
Toplam Azot %4
Nitrat Azotu %4
Suda Çözünür K2O %35
Suda Çözünür CaO %2
Suda Çözünür Bor (B) %0,02
Suda Çözünür Bakır (Cu) %0,02
Suda Çözünür Demir (Fe) %0,1
Suda Çözünür Mangan (Mn) %0,1
Suda Çözünür Çinko (Zn) %0,1
Maksimum Klor %19
pH 4-6
Ambalaj tipi 20L
Category: Tag:

Açıklama

POTACAL Power, yüksek potasyum içerikli ve organik madde ihtiva eden bir üründür. İçerdiği potasyum sayesinde meyve olgunlaşmasını en hızlı şekilde tamamlar. İçeriğindeki kalsiyum sayesinde meyve uç çürüklüğüne karşı fayda sağlar. Meyve tutumundan hasata kadar kullanımı meyve büyümesine, rengine, şeker oranına ve kalitesine yüksek oranda etki eder. Meyvelerdeki şekil bozukluklarını ortadan kaldırır. İçeriğindeki kalsiyum desteği ile meyve kabuğunun standart oluşumunu ve meyvelerin dayanımına yardımcı olur. Özellikle sebzelerde kabuk deformasyonlarını, çıtırlaşmayı ve çiçek burnu çürüklüğünü engeller. Meyvenin raf ömrünü uzatır ve en kaliteli şekilde son tüketiciye ulaşmasını sağlar. Gerekli görüldüğü yerlerde sık uygulamaya uygundur. Herhangi bir yakıcılığı yoktur.

 

Kültür Uygulama Yapraktan Damlamadan
Sera Bitkileri (domates, biber, patlıcan, hıyar vb.) Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama 250-300gr/100 lt su 1-1,5 kg/da
Açık Sebzeler (Domates, Biber, Hıyar vb.) Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama 150-200gr/100 lt su
Soya, Yerfıstığı, Mısır, Fasülye, Bezelye vb. Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama 150-200gr/100 lt su
Çilek Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama 150-200gr/100 lt su
Mısır 1.Uygulama tarakta

2.Uygulama yumrulamada

150-200gr/100 lt su
Pamuk Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama 150-200gr/100 lt su
Kavun, Karpuz vb. 2.çapadan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama 200gr/100 lt su
Şeker Pancarı, Patates, Havuç vb. Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama 200gr/100 lt su
Meyve Ağaçları

Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Kiraz, Ceviz vb.

Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama 200gr/100 lt su
Narenciye Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama 200gr/100 lt su
Zeytin Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama 200gr/100 lt su
Bağ Meyve tutumundan sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama 200gr/100 lt su